Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Довідку про отримані доходи можна отримати через Електронний кабінет платника

опубліковано 24 березня 2023 о 08:57

Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що фізичній особі для направлення запиту щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (F1301803) через меню «ЕК для громадян» Електронного кабінету необхідно мати кваліфікований електронний підпис (далі ‒ КЕП). За його допомогою потрібно увійти до Електронного кабінету за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, або через вебпортал ДПС (https://tax.gov.ua). 

Доступ до приватної частини Електронного кабінету надається після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням КЕП, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, або через Інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua (MobileID та BankID). Запит формується в меню «ЕК для громадян», розділ «Запит про суми виплачених доходів», зазначивши період за який необхідна інформація. 

Звертаємо увагу, що Запит може бути сформований починаючи з I кварталу 1998 року за будь-які п’ять років. Інформація про доходи за останній звітний період надається через 50 днів після його закінчення.