Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС: Професійний розвиток персоналу – у пріоритеті

опубліковано 14 грудня 2023 о 13:26

Щорічно Національним агентством України з питань державної служби оголошується конкурс «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад».

Конкурс проводиться з метою відбору, відзначення і поширення кращих практик впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців.

У 2023 році Державна податкова служба України взяла участь в оголошеному конкурсі та за рішенням конкурсної комісії Національного агентства України з питань державної служби (наказ НАДС № 172-23 від 24.10.2023)  посіла друге місце у номінації «Внутрішнє навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування».

13 грудня 2023 року в Національному агентстві України з питань державної служби відбулося урочисте нагородження переможців  конкурсу, в якому взяли  участь  представники Департаменту персоналу ДПС.