Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС  у Львівській області запрошує кандидатів на заміщення вакантних посад державної служби

опубліковано 12 січня 2024 о 15:07

Головне управління ДПС  у Львівській області запрошує кандидатів на заміщення вакантних посад державної служби з метою їх призначення в ГУ ДПС у порядку переведення на рівнозначну або нижчу (за згодою) посаду відповідно до вимог Закону України «Про державну службу», або призначення згідно Закону України «Про правовий режим воєнного стану» з врахуванням професійної компетентності та ділових якостей:

в управлінні правового забезпечення – на посади головних державних інспекторів (вимоги до освіти: вища не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра в галузі знань та/або спеціальностей юридичного спрямування) конт. тел. 297-31-23, 297-30-23, 297-35-61;

 

в управлінні контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Львівській області - на посаду старшого державного інспектора Червоноградського відділу контролю за підакцизними товарами управління контролю за підакцизними товарами (вимоги до освіти: вища не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра в галузі знань та/або спеціальностей фінансово - економічного або юридичного спрямування) конт. тел. 297-31-23, 297-30-23, 297-30-12.