Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Львівські податківці консультують платників з актуальних податкових питань

опубліковано 27 березня 2023 о 13:41

У рамках інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення податківці Львова активно спілкуються з представниками бізнесу та громадськості шляхом проведення зустрічей, семінарів, забезпечують фахову консультаційну підтримку.

Податківці завжди відкриті до діалогу і готові, у разі виникнення необхідності, надавати всебічну допомогу платникам податків.

З найбільш актуальних наразі податкових питань консультують відвідувачів фахівці Львівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області. Серед основних − особливості застосування РРО/ПРРО та обліку товарних запасів. 

У ході спілкування податківці розповіли про законодавчі вимоги щодо використання реєстраторів розрахункових операцій, у тому числі програмних, та ознайомила з Порядком ведення обліку товарних запасів.

Також, податківці інформували, що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2022 року. Фахівець інспекції докладно поінформувала платників про  основні аспекти  декларування громадян для отримання податкової знижки. Зауважила, що Декларація подається наручно або в електронному вигляді через Електронний кабінет платника до 31.12.2023 року включно.

Такі зустрічі корисні не тільки для громадян, які отримують своєчасні, якісні та вичерпні роз'яснення, але й для податківців, адже в такий спосіб вони дізнаються про нагальні проблеми платників і мають можливість оперативно впливати на їх вирішення.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».