Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася зустріч Андрія Щербака з представниками ЄБА

опубліковано 12 серпня 2022 о 09:00

В.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Андрій Щербак провів зустріч з представниками Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації – керівницею офісу Мар’яною Луцишин та головою регіональної координаційної ради Тарасом Юринцем.

На зустрічі обговорено ряд проблемних питань, пов’язаних з оподаткуванням, зокрема, необхідності вдосконалення механізму адміністрування ПДВ, питання блокування та розблокування податкових накладних та розрахунків коригування, законопроекти, що перебувають на розгляді в Верховні Раді України.

Андрій Щербак запевнив представників ЄБА, що податкова служба Львівщини працює прозоро і відкрито, готова до конструктивного діалогу та оперативного вирішення в межах компетенції проблемних питань бізнесу, пов’язаних із оподаткуванням та застосуванням податкового законодавства.

Крім того, керівник податкової служби Львівщини зазначив, що поділяє думку представників Західноукраїнського офісу ЄБА про те, що суб’єкти господарювання своїм ухиленням від виконання податкових обов’язків у час дії воєнного стану допомагають агресору.

На зустрічі представники ЄБА відзначили доцільність створення комунікаційної податкової платформи на сайті ДПС, що стане ще одним ефективним інструментом спілкування представників інститутів громадянського суспільства та бізнес-асоціацій з податковою службою країни та її територіальними органами.