Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як подати Заяву про повернення надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску в електронній формі

опубліковано 17 березня 2023 о 09:25

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що Заяву про повернення надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску можна подати за місцем обліку надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску особисто платником єдиного внеску чи уповноваженою на це особою, надіслати поштою, подати в електронній формі з дотриманням вимог законодавства щодо електронного документообігу та електронних довірчих послуг.

Надсилання платником заяви в електронній формі реалізовано через приватну частину Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням:

https://сabinet.tax.gov.ua/login.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється виключно після ідентифікації особи із використанням кваліфікованого електронного підпису чи печатки. 

Меню «Листування з ДПС» приватної частини Е-кабінету дозволяє створити та надіслати довільну кореспонденцію (лист, заяву, запит тощо) до відповідного контролюючого органу.

Детальніше дізнатися про роботу меню «Листування з ДПС» Електронного кабінету можна, ознайомившись з інструкцією користувача у меню «Допомога» відкритої частини Е-кабінету.

Протягом одного робочого дня після надсилання електронної Заяви до контролюючого органу платника буде повідомлено про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації Заяви в контролюючому органі, до якого дану Заяву направлено. Інформацію щодо отримання та реєстрації Заяви в контролюючому органі платник може переглянути у вкладці «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи» Електронного кабінету.