Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн – лекція для студентів Львівського університету: робота Електронного кабінету платника податків

опубліковано 30 березня 2023 о 11:20

Традиція практичної підготовки студентів Львівського національного університету імені Івана Франка в структурних підрозділах Головного управління ДПС у Львівській області існувала давно, а підписання 10 лютого 2021 року Меморандуму про співпрацю між Державною податкової службою України та Львівським національним університетом ім. І.Франка сприяло розвитку більш тісної взаємодії.

Так, у структурних підрозділах Головного управління ДПС у Львівській області у 2021 році практику пройшли 18 студентів Університету, у 2022 – 22, а у І кварталі 2023 – 16.

Днями для студентів третього курсу економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» в межах навчального курсу «Оподаткування юридичних та фізичних осіб» проведено онлайн-лекцію.

Начальник управління податкових сервісів Тетяна Ризванюк розповіла студентам про роботу Електронного кабінету, вдосконалення електронних сервісів для ефективної реалізації платниками податків своїх прав та обов’язків, визначених податковим законодавством.

Відбулася дискусія, в ході якої студентам були надані відповіді на їх численні питання.