Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти знайомляться з діяльністю податкової Львівщини 

опубліковано 19 квітня 2024 о 15:01

Податківці Головного управління ДПС у Львівській області продовжують активну комунікацію зі студентами. Цікавою та пізнавальною була зустріч зі студентами Львівського торговельно-економічного університету, яка днями відбулась у податковій Львівщини, організована у рамках звернення на Комунікаційну податкову платформу.

Податкову Львівщини відвідали здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти денної форми навчання другого курсу освітньої програми «Реклама у бізнесі» з викладачами кафедри обліку, контролю, аналізу і оподаткування – к.е.н., професором Світланою Головацькою та к.е.н., доцентом Одаркою Чабанюк.  Студентів привітав в.о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Микола Никитюк.

На зустрічі податкову представляли фахівці Львівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області - заступник начальника відділу з надання адміністративних та інших послуг Оксана Керебко та завідувач сектору організації роботи ЦОП Михайло Шайнер.

Податківці поінформували майбутніх платників податків про адміністративні послуги, які можна отримати у Центрі обслуговування платників Львівської ДПІ, ознайомили з роботою  електронних податкових сервісів, Електронного кабінету, застосунку «Моя податкова». 

Також податківці надали інформацію молоді про Деклараційну кампанію 2024, яка триває до 1 травня, про можливість скористатися податковою  знижкою, і надали відповіді на запитання студентів.