Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зміни у Порядку зупинення реєстрації податкових накладних: у ДПС Львівщини провели ZOOM-конференцію

опубліковано 08 листопада 2022 о 13:41

У Головному управлінні ДПС у Львівській області відбулася чергова ZOOM-конференція для представників асоціацій та громадських організацій, які об’єднують бізнес-кола Львівщини.

У заході взяли участь  заступник начальника  ГУ ДПС у Львівській області Тарас Іванишин, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Іван Меленчук та фахівці  цього управління.

Активними учасниками були: ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» у Львівській області, Західноукраїнський офіс Європейської Бізнес-Асоціації, Регіональне відділення Українського Союзу промисловців і підприємців у Львівській області» та інші. Усього до участі у ZOOM-конференції зголосилися понад 90 суб’єктів господарювання.

Податківці поінформували представників бізнес-середовища щодо змін у Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1165, які набули чинності  14 жовтня 2022 року.

Далі розмова відбулася у формі марафону запитань та відповідей, під час якої фахівці Головного управління ДПС в області надали рекомендації як правильно заповнити таблицю даних, які документи слід до неї додати, відправляючи до контролюючого органу інше.

Довідково. Якщо у вас виникають запитання щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних платники податків у Львівській області, то просимо звертатися за телефонами: 096 8194415, (032) 2973392, (032) 2973401, (032) 2943116, а також на Комунікаційну податкову платформу  - lv.ikc@tax.gov.ua.