Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій відбулися зустрічі з бізнес-асоціаціями підприємців

опубліковано 07 березня 2023 о 16:36

В.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Андрій Флис провів зустрічі з керівниками Європейської та Данської Бізнес Асоціацій.

Андрій Флис подякував платникам податків, що є членами цих громадських організацій, за їх внесок у наповнення бюджетів усіх рівнів, підкреслив, що податкова служба Львівщини завжди готова конструктивно співпрацювати з інститутами громадянського суспільства, є відкритою і готова допомагати у вирішенні проблем з питань оподаткування, які виникають у суб’єктів господарювання, особливо у цей важкий для країни та бізнесу час. 

На зустрічах за участі фахівців ГУ ДПС у Львівській області було проведено аналіз внеску суб’єктів господарювання – членів ЄБА  та ДБА у надходження коштів до державного та місцевих бюджетів за результатами 2022 року.

Президент Данської Бізнес Асоціації Ларс Вестб’єрг розповів про труднощі з якими зіштовхнувся бізнес у 2022 році під час війни та про допомогу Україні та її Збройним Силам, надану Данією, її громадянами та бізнес – структурами, що є членами ДБА.  

Голова Координаційної ради Антон Подільчак та керівниця Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації Мар’яна Луцишин  озвучили проблематику бізнесу на Львівщині, у тому числі пов’язану з  релокацією підприємств, виплатою заробітної плати з дотриманням норм податкового законодавства, сплатою податків і зборів.

Крім цього, вони подякували керівництву ГУ ДПС у Львівській області за високий рівень комунікації з інститутами громадянського суспільства, швидке реагування фахівців податкової на проблеми з питань оподаткування, що постають перед бізнесом у воєнний час.

Учасниками зустрічі було запропоновано провести найближчим часом круглий стіл за участі членів ЄБА та керівництва і фахівців ДПС для обговорення та вирішення питань, що турбують суб’єктів господарювання в процесі нарахування та сплати податків і зборів.