Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року електронними сервісами скористалися 33% від загальної кількості платників

опубліковано 14 липня 2021 о 10:47

З початку 2021 року фахівці Центрів обслуговування платників ГУ ДПС у Львівській області надали 109138 адміністративних послуг, з них 35651 - в електронній формі.  Тож, електронними сервісами скористалися 33% від загальної кількості платників, які зверталися за адмінпослугами.

Найчастіше платники податків користувалися Електронним кабінетом при отриманні довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (68% від загальної кількості виданих довідок), послуг з реєстрації реєстратора розрахункових операцій (78%), реєстрації книг обліку розрахункових операцій (80%), послуги з реєстрації  платника  єдиного податку (69 %)   тощо.

У структурі наданих адміністративних послуг найбільшу питому вагу займає послуга з видачі картки платника податків (38 075 послуг) та видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (5 670 послуг). Всього протягом січня – червня 2021 року надано майже 43 745 таких послуг, що становить 40%  від загальної кількості наданих адміністративних  послуг.

Відвідувачів ЦОП з питань надання адміністративних послуг, приймання звітності та надання інших послуг  приймають: у робочі дні з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю – до 15 год. 45 хв.).

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Львівській області,  інформаційними картками адміністративних послуг та зразками документів, необхідних для їх отримання, можна ознайомитись на субсайті Територіальних органів ДПС у Львівській області» у розділі «Адміністративні послуги» (lv.tax.gov.ua).