Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями ЦОП Перемишлянської ДПІ надано 318 адмінпослуг

опубліковано 13 квітня 2021 о 16:47

Впродовж трьох місяців  2021 року фахівцями Центру обслуговування платників  Перемишлянської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області громадянам та представникам бізнесу надано 318 адміністративних послуг, з них  53  в електронній формі.

Найбільша їх частина, а саме  246 -  видача  карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Звертаємо увагу, що  у зв’язку з введеними на території України карантинними обмеженнями спілкуватися з органами податкової служби можна дистанційно, використовуючи електронні сервіси, зокрема, Електронний кабінет платника.

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX». Підписуйтеся  на зручний формат від податкової служби: t.me/tax_gov_ua.

Податкові  новини,  корисну інформацію  та  анонси  подій  читайте  на сторінці ДПС у мережі Фейсбук:

 https://www.facebook.com/tax.lviv, https://www.facebook.com/TaxUkraine.

Нагадуємо,  що  до  01 травня триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2020 року.   Обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи виникає у таких випадках:

- при отриманні доходів від фізичних осіб, які не зареєстровані як самозайняті особи, фізичні особи – підприємці або не провадять незалежну професійну діяльність;

- при отриманні від податкових агентів доходів, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування;

- при отриманні іноземних доходів;

-в інших випадках, передбачених законодавством.

Громадяни, які мають право на отримання податкової знижки, можуть   подати декларацію до 31.12.2021 року.

Для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді.

Громадяни, які мають право на отримання податкової знижки, можуть   подати декларацію до 31.12.2021 року.