Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти навчального закладу “ Вишнянський коледж Львівського національного аграрного університету ” відвідали Городоцьку ДПІ

опубліковано 23 вересня 2021 о 13:44

Для майбутніх «бухгалтерів», а нині третьокурсників спеціальності “Бухгалтерський облік”, начальник відділу електронних сервісів Городоцької ДПІ Роман Байбак провів екскурсію будівлею інспекції та розповів про історію формування податкової системи України, сутність сучасних податків та про відповідальну роботу податківців, студенти мали можливість ознайомитись із структурою податкової інспекції, її функціями та показниками роботи.

Знайомство розпочалося з відвідування Центу обслуговування платників (ЦОПу). Роман Байбак розповів про роботу ЦОПП, в якому створені комфортні умови для співпраці працівників інспекції з представниками бізнесу та громадянами, а в свою чергу відвідувачі мають можливість отримати широкий спектр послуг. Також, учасники дізналися про електронні сервіси, особливу увагу було приділено нововведенню податкового законодавства, наголошено про негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах». Студенти  поспілкувалися також з начальником Городоцької ДПІРоманом Миськівим. Спілкування  проходило у форматі відкритого діалогу, під час якого кожен отримав відповіді на всі свої запитання.

На завершення студенти університету подякували фахівцям Городоцької ДПІ за корисну та пізнавальну екскурсію, а податківці побажали студентам бути успішними, досягати омріяної мети, щоб у майбутньому стати гідними громадянами і сумлінними платниками податків.