Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Меморандум про співпрацю між Головним управлінням ДПС у Львівській області та Солонківською ОТГ

опубліковано 05 березня 2021 о 15:52

Сьогодні між Головним управлінням  ДПС у Львівській області та Солонківською ОТГ було підписано Меморандум про співпрацю. Документ підписали начальник ГУ ДПС у області Ігор Комендат та голова Солонківської  ОТГ Богдан Дубневич.

Метою підписання Меморандуму є не лише налагодження співпраці органів виконавчої влади та територіальної громади в питаннях оподаткування, а й розробка паспорта територіальної громади, що дасть змогу внаслідок інвентаризації податкових надходжень та суб’єктів господарювання  з однієї сторони здійснювати ефективний контроль за сплатою місцевих податків та зборів, з іншої -  надасть змогу територіальній громаді  побачити свої фінансові можливості,  здійснювати дієвий контроль надходжень та витрат .

«Ми повинні прийти до того, що контроль за надходженням податків до бюджетів буде здійснювати не лише податкова служба, а й сама громада, її небайдужі громадяни. Нам жити в цій країні, нам не повинно бути соромно перед нашими нащадками», - зазначив на зустрічі Ігор Комендат.