Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Марія Мельник: «Успіх Ваших бізнес-планів є запорукою не лише вашого благополуччя, це зростання бюджетних надходжень, успіх держави»

опубліковано 20 жовтня 2021 о 11:19

Вчора, у Львові, в Будинку вчених, відбулося відзначення кращих платників Львівщини територіальним відділенням Асоціації платників податків Львівської області, в якому взяла участь в.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Марія Мельник та голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

У своєму вітальному виступі Марія Мельник подякувала платникам податків за їх значний внесок у наповненні державної скарбниці та місцевих бюджетів та наголосив, що постійно зростаючі показники бюджетних надходжень на Львівщині це в першу чергу заслуга присутніх сумлінних платників податків.

 «Сьогодні ми відзначаємо кращих платників податків.

У нашому розумінні – кращі, це ті, хто не лише сплачує найбільші суми податків та зборів, а й не порушує податкове законодавство, має значну кількість створених робочих місць, велику заробітну плату працівників.

Від імені усього колективу податкової служби Львівщини вітаю обраних для відзначення платників податків.

Наша Вам подяка за добрі справи, за важку працю.

 Успішна реалізація Ваших бізнес-планів буде запорукою і Вашого процвітання і додаткових надходжень в казну держави та в місцеві бюджети», - зазначила Марія Мельник.

Серед відзначених суб’єктів господарювання - ТОВ Бурова компанія «Горизонти», ПП «Проект-Буд», ТОВ «Фінансова компанія «ЕКО-ДІМ», ТОВ «РСП «Шувар».