Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Меморандум про співпрацю між податковою та Держпраці Львівщини

опубліковано 28 липня 2022 о 14:44

Сьогодні між Головним управлінням ДПС у Львівській області та ГУ Держпраці Львівської області підписано Меморандум про співпрацю та партнерство.

Меморандум підписали в. о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Андрій Щербак та в.о. начальника ГУ Держпраці у Львівській області Оксана Єзерська.

Метою Меморандуму є консолідація зусиль сторін щодо сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації державної політики з питань здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства про працю суб’єктами господарювання, які використовують найману працю.

«Підписання Меморандуму дасть нам змогу покращити ситуацію в організації та проведенні спільних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці, підвищити ефективність роботи шляхом оперативного обміну необхідною інформацією, інформаційно-роз’яснювальну роботу», - зазначив під час підписання документу Андрій Щербак.

Сторони висловили небезпідставні сподівання про якнайшвидше значне підвищення ефективності роботи обох відомств у даному напрямку.