Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Андрій Щербак: «Успіх Ваших бізнес-планів є запорукою не лише додаткових бюджетних надходжень, а й наближення перемоги України»

опубліковано 02 вересня 2022 о 14:43

Сьогодні, у Львові, на «Фабриці «Трембіта», відбулося відзначення кращих платників податків Львівщини, яких було обрано за ініціативи Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Львівській області.

У своєму вітальному виступі в.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Андрій Щербак подякував платникам податків за їх значний внесок у наповненні державної скарбниці та місцевих бюджетів та наголосив, що постійно зростаючі показники бюджетних надходжень на Львівщині це в першу чергу заслуга присутніх сумлінних платників податків.

«Сьогодні ми відзначаємо кращих платників податків Львівщини.

У нашому розумінні – кращі, це ті, хто не лише сплачує найбільші суми податків та зборів, а й не порушує податкове законодавство, має значну кількість створених робочих місць, велику середню заробітну плату працівників.

Сплаченими Вами податками та зборами наповнюються 87 відсотків дохідної частини Державного бюджету України, 64 відсотки бюджету Львівщини.

Важливим є те, що і в умовах воєнного стану  Ви продовжуєте сумлінно виконувати свої податкові обов’язки. Надходження до державного та місцевих бюджетів у всіх звітних періодах цього року у порівнянні з минулим були більшими на 30-40 відсотків», - зазначив Андрій Щербак.

Керівник податкової служби зупинився на окремих напрямках роботи управління в умовах воєнного стану, розповів про стан надходжень податків і зборів по Львівщині до державного та місцевих бюджетів.

Володимир Кришталь, Голова Громадської ради при ГУ ДПС у Львівській області, відзначив подяками низку суб’єктів господарювання за активну громадську діяльність, вагомий внесок у розвиток Львівщини та вклад у перемогу на агресором. 

Андрій Щербак привітав бізнесменів з Днем підприємця, подякував за добрі справи та своєчасну сплату податків та зазначив: «Успішна реалізація ваших бізнес-планів є запорукою  надходжень в бюджет, достатнього фінансування наших Збройних сил, перемоги над ворогом.

Бажаю нам усім якнайшвидшої перемоги та мирного неба нашій Україні».