Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій провели онлайн-вебінар

опубліковано 28 січня 2021 о 13:28

Сьогодні у Львівській податковій з платниками податків провели вебінар в онлайн режимі на тему: «Актуальні питання оподаткування», за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області.

Про погашення заборгованостей боржників-юридичних та фізичних осіб з метою врегулювання податкового боргу розповіла платникам начальник управління по роботі з податковим боргом Елеонора Матюшко. Слухачі почули, які передбачені механізми врегулювання податкового боргу, кому може бути надано відстрочення податкового боргу та що необхідно зробити платнику щоб отримати таке відстрочення, коли на суми податкового боргу не застосовуються штрафні санкції і не нараховується пеня,  інше.

Роз’яснення щодо погашення податкового боргу читайте за посиланням: https://lv.tax.gov.ua./media-ark/news-ark/450461.html, https://lv.tax.gov.ua./media-ark/news-ark/450467.html.

Про РРО/ПРРО-2021: нові вимоги, ризики, штрафи. Які зміни запроваджено Законом України № 1017-ІХ щодо лібералізації застосування РРО, ПРРО – для кого відтерміновано застосування РРО та кому і коли потрібно обов’язково застосовувати програмні РРО, які новації для фізичних осіб – підприємців передбачено Законом, розповів Андрій Вегера – начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту.

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги. Актуальну інформацію та анонси заходів читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області вебпорталу ДПС України за адресою http://lv.tax.gov.ua.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу

 InfoTAX»: https://t.me/infoTAXbot

  Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

  https://t.me/tax_gov_ua

  facebook.com/TaxUkraine/

  youtube.com/TaxUkraine