Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львівській податковій провели онлайн-вебінар

опубліковано 18 лютого 2021 о 15:22

Сьогодні у Львівській податковій з платниками податків провели вебінар в онлайн режимі на тему: «Актуальні питання оподаткування», за участі фахівців Головного управління ДПС у Львівській області сертифікованих професійних бухгалтерів.

Про питання списання заборгованостей з єдиного внеску розповів Василь Скупейко – заступник начальника управління-начальник відділу адміністрування єдиного внеску ГУ ДПС у Львівській області.

Наголошено, що фізичні особи – підприємці  (крім фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування) та особи, які провадять незалежну професійну діяльність, які за період з 1 січня 2017 року до 1 грудня 2020 року не отримували дохід від діяльності, що підлягає обкладенню податком на доходи фізичних осіб, мають право на списання суми недоїмки з єдиного внеску, а також штрафів та пені, нарахованих на ці суми недоїмки. Для цього, до 1 березня 2021 року необхідно звернутися до податкового органу з відповідною заявою. А також, зазначено, які передбачені умови для списання сум заборгованості з єдиного внеску.

Роз’яснення щодо списання заборгованостей з єдиного внеску дивитись за посиланням: https://lv.tax.gov.ua./media-ark/news-ark/453590.html

Про актуальні питання оподаткування з податку на прибуток: щодо подання звітності платниками податку на прибуток, хто має подавати декларацію, про окремі операції з основними засобами, зокрема, про нарахування амортизаціі, як необхідно подавати додаток ПП до декларації з податку на прибуток та інше, розповів Олександр Блотнер - cертифікований міжнародний професійний бухгалтер CIPA, сертифікований аудитор сертифікований міжнародний професійний бухгалтер CIPA, аудитор

ГУ ДПС у Львівській області дякує усім учасникам заходу та запрошує на чергові вебінари та тренінги. Актуальну інформацію та анонси заходів читайте на субсайті територіальних органів ДПС у Львівській області вебпорталу ДПС України за адресою http://lv.tax.gov.ua та соціальних мережах.

 

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:   

https://www.facebook.com/tax.lviv

https://www.facebook.com/TaxUkraine

https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot