Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Львівській області оголошує добір на вакантні посад державної служби в Головному управлінні ДПС у Львівській області

опубліковано 03 березня 2021 о 09:30

Головним управлінням ДПС у Львівській області відповідно до пункту 8 розділу II «Прикінцеві положення» Закону України від 13 квітня 2020 р. №553-IX «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» та постанови Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 «Деякі питання призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» оголошено добір на вакантні посади державної служби категорії «Б»,  «В» шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину.

Детальна інформація щодо оголошеного Головним управлінням ДПС у Львівській області добору на вакантну посаду розміщена на Єдиному порталі вакансій державної служби (career.gov.ua).

Наказ Головного управління ДПС у Львівській області від 02.03.2021 №146-O "Про необхідність призначання на вакантні посади державної служби категорії «Б», «В» на період карантину".