Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Організаційно-роз’яснювальні заходи щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства

опубліковано 07 жовтня 2021 о 09:35

Упродовж січня-вересня 2021 року управлінням з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області організовано та проведено 981 організаційно-роз’яснювальних заходів з працівникам ГУ ДПС у Львівській області з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, у тому числі щодо врегулювання конфлікту інтересів, вимог фінансового контролю, етики поведінки працівників органів Державної податкової служби України.

При здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 557 повідомлень (заяв) працівників. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього врегулювання конфлікту інтересів.

З метою встановлення причетності посадових та службових осіб ДПС до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону, проведено 24 контрольно-перевірочних заходи, за результатами яких складено 6 протоколів про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) та двох працівників притягнено до дисциплінарної відповідальності.