Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року до ГУ ДПС у Львівській області надійшло 105 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 08 грудня 2022 о 08:55

З початку року до ГУ ДПС у Львівській області особисто від запитувачів надійшло 159 запитів, в тому числі запитів на отримання публічної інформації 105 (або 66 % від загальної кількості документів), з них у листопаді 2022 року - 17 запитів на отримання публічної інформації.

В розрізі категорій запитувачів надійшло від фізичних осіб – 61 запит (або 58 % від загальної кількості); юридичних осіб – 38 запитів (або 36 % від загальної кількості); представників засобів масової інформації – 4 запити (або 4 % від загальної кількості запитів) та 2 запити від громадських організацій (або 2 % від загальної кількості запитів).

За результатами розгляду із 105 запитів задоволено 103 запита на публічну інформацію, а 2 запита надіслано належним розпорядникам інформації.

На 54 запита, в яких посилалися на Закон України «Про доступ до публічної інформації», але по суті були скаргами, заявами чи клопотаннями про надання роз’яснень, надано проміжні відповіді інформаційного змісту щодо невідповідності вимогам до запиту на отримання публічної інформації та розгляду у порядку та строки, визначені спеціальними законами України.