Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

„Круглий стіл” у податковій Львівщини: розглянуто проблемні питання оподаткування

опубліковано 22 березня 2024 о 09:46

У Головному управлінні ДПС у Львівській області у змішаному форматі (онлайн, офлайн) відбулося засідання «круглого столу», на якому обговорили проблемні питання з подання звітності (податок на прибуток, уточнююча декларація, коригування фінансових результатів, єдиний податок тощо). 

Учасниками заходу були директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда, заступник директора департаменту – начальник управління економічної політики Львівської ОВА Орест Гринів, керівниця Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації Мар’яна Луцишин, члени Громадської ради при ГУ ДПС у Львівській області, представники юридичних осіб, керівники, бухгалтери, представники інститутів громадського суспільства та волонтерського середовища.

У вступному слові в. о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Микола Никитюк подякував платникам за те, що вони у цей непростий час, коли у країні триває війна, сумлінно виконують свої обов’язки. Зокрема, за перші два місяці цього року до бюджетів усіх рівнів платники Львівщини спрямували близько 9 мільярдів гривень.

Начальник управління оподаткування юридичних осіб Сергій Рогач поінформував про підсумки декларування податку на прибуток підприємств та спрощеної системи оподаткування юридичних осіб за 2023 рік.

Заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб Ігор Малех, представники управління оподаткування юридичних осіб – працівники відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування Ольга Могиляк, Зоряна Монцібович, Галина Демкович дали фахові відповіді на запитання від представників бізнес-середовища та волонтерських організацій. 

Засідання «круглого столу» відбулося у форматі конструктивного діалогу. У результаті було досягнуто домовленості про те, що така ефективна комунікація продовжуватиметься надалі. 

Фотоматеріали по темі

  • "Круглий стіл" у податковій Львівщини: розглянуто проблемні питання оподаткування