Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ГУ ДПС у Львівській області від 29.01.2020 №723 "Про набори даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних"

опубліковано 30 січня 2020 о 11:07

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

29.01.2020                                                                                             №723  


Про набори даних,які підлягають оприлюдненню

(оновленню) у формі відкритих даних

 

На виконання вимог пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 409 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних», пункту 24 Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 (зі змінами) (далі – Положення), статті 10¹ Закону України «Про доступ до публічної інформації» та керуючись вимогами підпункту 77 пункту 4 Положення про Державну податкову службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227.

 

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних, і відповідальних структурних підрозділів ГУ ДПС у Львівській області, що додається.

  2. Керівникам структурних підрозділів ГУ ДПС у Львівській області забезпечити надання в управління податкових сервісів (Ризванюк Тетяна):

2.1.  наборів даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних, згідно з додатком, затвердженим цим наказом;

2.2.  відомостей про зміну відповідальних осіб, зазначених у паспорті набору даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних.

Термін – постійно.

2.3. паспорта набору даних (пункт 7 Положення) та структури набору даних (пункт 2 Положення), які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних і у форматах, визначених пунктом 8 Положення.

Термін – 03.02.2020 та надалі у разі внесення змін до таких даних.

  1. Визначити відповідальними особами за:

3.1. завантаження наборів даних на Єдиний державний вебпортал відкритих даних (data.gov.ua) та на офіційний вебпортал ДПС (tax.gov.ua) Мірецьку Мар’яну – головного державного інспектора відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації управління податкових сервісів ГУ ДПС у Львівській області та Вовчука Володимира – головного державного інспектора відділу реєстрації за окремими видами податків, ведення реєстрів, електронних сервісів та електронного документообігу управління податкових сервісів ГУ ДПС у Львівській області, які на підставі отриманої від структурних підрозділів ГУ ДПС у Львівській області інформації, визначеної у пункті 2, здійснюють надалі заповнення та подання паспорта набору даних, структуру набору даних та сам набір даних на зазначених інформаційних ресурсах;

3.2. оприлюднення (у частині технічного розміщення) на офіційному вебпорталі ДПС (tax.gov.ua) інформації, визначеної статтею 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», Гарбузюк Ірину – головного державного інспектора відділу пресслужби управління комунікацій ГУ ДПС у Львівській області.

  1. Управлінню комунікацій Головного управління ДПС у Львівській області (Долинський Ігор) забезпечити оприлюднення цього наказу у розділі «Публічна інформація» на субсайті ГУ ДПС у Львівській області офіційного вебпорталу ДПС.

Термін – 30.01.2020.

  1. Покласти персональну відповідальність за підготовку, передачу, актуальність, достовірність та оновлення інформації для наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, на керівників структурних підрозділів ГУ ДПС у Львівській області.

  2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ ГУ ДПС у Львівській області від 04.10.2019 № 948 „Про визначення відповідальних осібˮ.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В. о. начальника                                                                                                         Василь КРЕСЯК