Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нарахування та сплата майнових податків – тема чергового засідання правління Громадської ради при податковій Львівщини

опубліковано 27 червня 2024 о 16:52

Одним із основних питань, яке розглянули сьогодні на черговому засіданні правління Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Львівській області, було питання нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. 

Про основні аспекти нарахування податку поінформував начальник відділу  адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Львівській області Василь Задорожний. 

Також податківець зупинився на проблемних питаннях, які виникають, зокрема, при надсиланні податкових повідомлень-рішень. Наголосив, що платники можуть отримати інформацію про нарахування податку за допомогою Електронного кабінету платника.  

Під час заходу Василь Задорожний відповів на запитання членів Громадської ради. 

Зазначимо, що податкова служба Львівщини завжди готова до діалогу з представниками громадськості та бізнес середовища для обговорення питань, які потребують нагального вирішення. Таке спілкування завжди є взаємно корисним та дає змогу безпосередньої участі у вирішенні проблем платників податків та зборів.