Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стан розгляду звернень громадян Львівською митницею ДФС у січні 2018 року

опубліковано 08 лютого 2018 о 09:44

Упродовж січня 2018 року до Львівської митниці ДФС надійшло 69 письмових звернень громадян, що на 5 звернень менше, ніж за аналогічний період 2017 року, з них 68 заяв (клопотань) (98,6%) та 1 скарга (1,4%), пропозиції (зауваження) не надходили.

Основні питання, що порушували громадяни у січні 2018 року, стосувались порядку тимчасового ввезення та транзиту транспортних засобів, митного оформлення товарів, розгляду справ про порушення митних правил, роз’яснень окремих норм законодавства України з питань державної митної справи тощо.

За результатами розгляду 61 звернення надано відповіді заявникам у визначені законодавством терміни. Станом на 01.02.2018 на розгляді в митниці знаходяться 8 звернень.

Слід відмітити, що у січні 2018 року на адресу митниці надійшла 1 скарга (за аналогічний період 2017 року – 7 скарг). Станом на 01.02.2018 скарга знаходиться на розгляді в митниці.

Повторні, колективні та неодноразові звернення громадян у звітному періоді не надходили.

Слід відмітити, що у січні 2018 року керівництвом Львівської митниці ДФС проведено 1 особистий прийом громадян, на якому була присутня 1 особа (у січні 2017 року – 5 особистих прийоми). Під час проведення особистого прийому громадянином було подано 1 заяву (клопотання), скарги та пропозиції (зауваження) під час особистих прийомів не подавались.

Звернення громадянина на особистому прийомі стосувалось порядку тимчасового ввезення транспортного засобу.

Порушень посадовими особами митниці положень законодавства про звернення громадян, невирішення порушених у зверненні громадянина обґрунтованих питань, які належать до компетенції посадових осіб, що призвело до повторних звернень, не встановлено. Порушень термінів надання відповідей на звернення громадян чи фактів ненадання відповідей не зафіксовано.