Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 9 тисяч платників податків Львівщини обрали електронний спосіб листування з податковими органами

опубліковано 27 червня 2024 о 08:44

Сучасні технології значно полегшили наше життя, особливо у сфері взаємодії з державними органами. Одним із таких інструментів є Електронний кабінет платника податків, який пропонує зручне та ефективне рішення для листування з податковими органами.

За словами начальника управління податкових сервісів ГУ ДПС у Львівській області Тетяни Ризванюк основними перевагами цього сервісу є економія часу та ресурсів, доступність та зручність, прозорість та контроль, зменшення паперової бюрократії, підвищення ефективності взаємодії між платниками податків та податковими органами, інтеграція з іншими сервісами. В результаті - це дозволить зосередитися на веденні бізнесу та інших важливих справах. На сьогодні понад 9 тисяч платників податків Львівщини обрали електронний спосіб листування з податковими органами.

Управління податкових сервісів рекомендує платникам податків переходити на електронне листування з податковою, тобто дистанційно комунікувати з органами податкової служби, використовуючи електронні сервіси для отримання інформації та сплати податків. Для цього необхідно надати Згоду на таку комунікацію через Електронний кабінет за формою F або J 1391602. В заяві важливо вказати і свою актуальну електронну пошту, оскільки крім надсилання документа через Електронний кабінет, одночасно здійснюється надсилання платнику на його електронну адресу інформації про вид документа, дату та час його надсилання в Електронний кабінет. Такий спосіб спілкування з органами ДПС є особливо актуальним за умов нестабільної роботи поштових відділень у час воєнного стану. 

 

Контакти гарячих ліній ГУ ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/kontakti//

Комунікаційна платформа: lv.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук https://www.facebook.com/tax.lviv

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Львівській області Телеграм: https://t.me/tax_service_Lviv   

Повідомити про порушення податкового законодавства можна за допомогою чат-бота «StopViolationBot».