Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ГУ ДПС у Львівській області від 10.10.2023 № 539 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями"

опубліковано 10 жовтня 2023 о 15:58

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

від 10 жовтня 2023 року                           Львів                                              № 539

 

Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями

 

Керуючись законами України «Про центральні органи виконавчої влади»,  «Про громадські об’єднання», «Про інформацію», Положенням про Раду бізнес-омбудсмена, схваленим постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року № 691 «Про утворення Ради бізнес-омбудсмена» (зі змінами), Положенням про Державну податкову службу України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227 (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2002 року № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади», а також з метою забезпечення належної взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо та на виконання наказу ДПС України від 23.08.2023 № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями»


 НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити відповідальних працівників управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Львівській області (далі – ГУ ДПС) за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну поштову скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Львівській області (далі – КПП)  lv.ikc@tax.gov.ua: заступника начальника управління – начальника відділу комунікацій з громадськістю Желізняк Наталію, старшого державного інспектора відділу комунікацій з громадськістю  Галевич Мар’яну.

2. Затвердити осіб, відповідальних за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну поштову скриньку комунікаційної податкової платформи, у структурних підрозділах Головного управління ДПС у Львівській області (Додаток 1).

3. Управлінню організації роботи ГУ ДПС (Матківський  Володимир) забезпечити реєстрацію звернень, які надходять на електронну поштову скриньку КПП, відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС у Львівській області, затвердженої наказом ГУ ДПС від 21.01.2021 № 489 (зі змінами).

4. Керівникам структурних підрозділів ГУ ДПС забезпечити:

4.1. належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну поштову скриньку КПП, у межах компетенції.

Термін –  постійно;

4.2. на період відсутності відповідальних осіб, визначених пунктом 3 цього наказу, передачу виконання їх функцій іншим працівникам підпорядкованого структурного підрозділу;

4.3. участь у заходах, які проводяться у межах роботи КПП, працівників підпорядкованих структурних підрозділів ГУ ДПС.

Термін – постійно;

4.4. надання до управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС звітів про результати розгляду звернень, проведених заходів у межах роботи КПП.

Термін – у день надання відповіді.

5. Управлінню інформаційної взаємодії ГУ ДПС (Глеба Олена) забезпечити:

5.1. розміщення повідомлень щодо роботи КПП на субсайті «Головне управління ДПС у Львівській області» вебпорталу ДПС України;

Термін – постійно.

5.2. надання звітів про заходи, проведені у межах роботи КПП, до Департаменту організації роботи Служби згідно з формою, доведеною наказом ДПС № 687.

Термін – щоп’ятниці.

6. Управлінню інформаційних технологій ГУ ДПС (Панько Олег) забезпечити належну роботу електронної поштової скриньки, створеної для функціонування КПП.

7. Вважати такими, що втратили чинність, розпорядження ГУ ДПС від 29.08.2022 № 23-р «Про розгляд листів, які надійшли на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Львівській області», від 29.08.2023 № 28-р «Про внесення змін до розпорядження ГУ ДПС від 29.08.2022 № 23-р».

8. Координацію комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Львівській області та контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В. о. начальника                                                                         Микола НИКИТЮК