Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення місцевих бюджетів – спільне завдання ДПС та територіальних громад

опубліковано 04 квітня 2023 о 12:17

Координація зусиль місцевих громад, районних державних адміністрацій та Головного управління ДПС у Львівській області у наповненні місцевих бюджетів, поглиблення співпраці у сфері податкового законодавства та вирішенні проблемних питань, пошук додаткових резервів надходжень до місцевих бюджетів  - такими є основні пункти Меморандумів про співпрацю та взаємодію, підписані сьогодні між Львівською районною державною адміністрацією і ГУ ДПС у Львівській області, між Новояричівською ТГ і ГУ ДПС у Львівській області, між Підберізцівською ТГ та ГУ ДПС у Львівській області.

Меморандуми підписали в. о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Андрій Флис, голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, селищний голова Новояричівської ТГ Петро Соколовський, сільський голова Підберізцівської ТГ Василь Коваль. 

Під час підписання Меморандумів відбулося обговорення актуальних питань із оподаткування. 

На зустрічі Андрій Флис наголосив: «Ми зацікавлені у налагодженні такої співпраці, поєднанні зусиль і можливостей територіальних громад, районної державної адміністрації та Головного управління ДПС задля наповнення та виконання місцевих бюджетів, а також бюджетів усіх рівнів. Переконаний, що рушійною силою на місцях є громади. Ми ж, податківці, максимально сприятимемо їхнім ініціативам, а також допомагатимемо у вирішенні проблем, які виникатимуть».