Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Скористайтесь перевагами Електронного кабінету платника

опубліковано 13 грудня 2019 о 15:59

У зв’язку з наближенням річної звітності для уникнення черг та незручностей платникам податків Личаківська ДПІ Личаківського управління ДПС у Львівській області пропонує скористатись сервісом «Електронний кабінет платника» для подання звітності.

За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності та інше.

Станом на 01.12.2019 платниками податків, які перебувають на обліку в Личаківській ДПІ Личаківського управління ГУ ДПС у Львівській області з початку року подано податкових декларацій ‒ 125496 (юридичними особами – 73751, фізичними особами – 37331), з них засобами телекомунікаційного зв’язку – 102150 (юридичними особами – 64819, фізичними особами – 37331).

Одночасно повідомляємо, що термін подання звітності протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Поряд із цим, щоб не очікувати в чергах, не потрібно очікувати граничного терміну, а подавати річну звітність з початку січня.