Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 2 тисячі адміністративних послуг надано податківцями Центрів обслуговування платників Червоноградського управління Головного управління ДПС у Львівській області з початку року

опубліковано 12 лютого 2020 о 09:55

З початку року в Центрах обслуговування платників Червоноградського управління Головного управління ДПС у Львівській області фахівцями Червоноградської державної податкової інспекції, Жовківської державної податкової інспекції, Радехівської державної податкової інспекції, Кам’янка-Бузької державної податкової інспекції та Сокальської державної податкової інспекції  надано 2011 адміністративних послуг.

Найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків, яких протягом січня 2020 року надано 1417. Зокрема, видано 304 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків,  внесено 6 відміток до паспорта громадянина України про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

З початку року зареєстровано 27 реєстраторів розрахункових операцій, 209 книг обліку розрахункових операцій та 48 розрахункових книжок. 

Фахівці Червоноградського управління ГУ ДПС у Львівській області звертають увагу, що з 01.01.2020  розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року.

Декларація подається до ДПІ  за місцем реєстрації фізичної особи,  а також шляхом отримання послуг засобами електронних сервісів – через Електронний кабінет платника.