Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Городоцькому управлінні проведено практикум

опубліковано 25 лютого 2020 о 15:32

У Городоцькому управлінні ГУ ДПС у Львівській області пройшов практикум (тренінг) для суб’єктів господарювання. У практикумі прийняли участь фахівці податкової служби. Ними висвітлено низку питань, які охопили: новації у сфері застосування РРО, адміністрування рентної плати та екологічного податку, Правильність заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів та антикорупційний сервіс ДПС України «Пульс».

Присутня на заході начальник Городоцької ДПІ Городоцького управління ГУ ДПС у Львівській області області Леся Броневицька повідомила учасників практикуму про новації законодавства, зокрема, що з 01 січня 2020 року платники податків подаватимуть декларацію про майновий стан і доходи за новою формою. Відповідні зміни до форми податкової декларації внесені наказом Міністерства фінансів України від 25.04.2019 № 177 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859».

Проінформувавши про зміну бюджетних рахунків у січні 2020 року, податківці закликали до уважного заповнення платіжних документів та своєчасної сплати податкових зобов’язань, а також застерегли, що виникнення податкового боргу спричинить застосування штрафних санкцій та призведе до застосування комплексу заходів з погашення податкового боргу. Також нагадали про дотримання Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу».

Наприкінці практикуму присутні отримали від працівників Городоцького управління кваліфіковані відповіді на запитання.