Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрах обслуговування платників Буського управління надано понад 4 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 20 травня 2020 о 12:14

Впродовж січня - квітня 2020 року фахівцями Центрів обслуговування платників Буського управління ГУ ДПС у Львівській області громадянам та представникам бізнесу надано  4353 адміністративні послуги, з них  228  в електронній формі.

Зокрема, видано 2762 карток платника податків про реєстраційний номер облікової картки з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та 1078 карток з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також зареєстровано 356 книг обліку розрахункових операцій, 124 реєстраторів розрахункових операцій  та  30  розрахункових книжок.

У зв’язку з поширенням  коронавірусу, податкова служба рекомендує платникам зайвий раз не відвідувати Центри обслуговування платників та використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет.

Через відкриту частину Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) можна скористатись інформацією, яка є загальнодоступною, а саме: податковим календарем, інформацією з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності, тощо.

У приватній частині Електронного кабінету, після ідентифікації особи, будуть доступні:

- стан розрахунків з бюджетом,  листування з органами ДПС,  облікові дані,  пошук інформації в реєстрах ДПС, сплата податків, подання заяв/запитів,  подання звітності та  інш.  Також за допомогою приватної частини сервісу платники мають можливість отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з ДРФО для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

Звертаємо увагу, що до 1 липня 2020 року продовжено кампанію декларування доходів громадян, отриманих у минулому році.