Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 16 тисяч адміністративних послуг надано через Центри обслуговування платників

опубліковано 04 грудня 2020 о 15:30

З початку 2020 року в Центрах обслуговування платників фахівцями Червоноградської, Жовківської, Радехівської, Кам’янка-Бузької та Сокальської державних податкових інспекцій надано 15 540 адміністративних послуг.

Найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків, яких протягом січня-листопада місяця 2020 року надано 10 572.

Видано 2 403 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків та внесено 20 відміток до паспорта громадянина України про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Зареєстровано 639 реєстраторів розрахункових операцій, 1 533 книг обліку розрахункових операцій та 373 розрахункових книжок.

Фахівці податкової служби  у зв’язку з запровадженням в Україні карантину і з метою запобігання поширення вірусу COVID-19  рекомендують платникам податків утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби та користуватися електронними сервісами ДПС для подання звітності,  отримання адміністративних послуг та сплати податків.