Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрах обслуговування платників Буського, Бродівського, Золочівського та Перемишлянського районів надано понад 12 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 26 січня 2021 о 10:47

Впродовж 2020 року фахівцями Центрів обслуговування платників Буської ДПІ, Бродівської ДПІ, Золочівської ДПІ та Перемишлянської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області громадянам та представникам бізнесу надано 12212 адміністративних послуг, з них 955 в електронній формі.

Зокрема, видано 8677 карток платника податків про реєстраційний номер облікової картки з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та 1907 карток з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також зареєстровано 1071 книгу обліку розрахункових операцій, 437 реєстраторів розрахункових операцій та 120 розрахункових книжок.

Нагадуємо, для зручності платників на офіційному вебпорталі ДПС України функціонують безкоштовні електронні сервіси, зокрема, «Електронний кабінет платника» (cabinet.tax.gov.ua). Зазначений сервіс надає змогу отримати інформацію з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності, тощо. Крім того, платникам надано можливість отримати доступ до приватної частини електронного кабінету, де у режимі реального часу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків.