Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч: активна співпраця з платниками податків

опубліковано 05 травня 2021 о 09:26

В Радехівській міській раді відбулась робоча зустріч з питань декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів, легалізація  заробітної плати та зайнятості населення. Комісія проведена міським головою Коханчуком Степаном Петровичем за участю членів комісії: Шевчука Володимира Петровича – першого заступника голови, Прус Лесі Ярославівни – начальника відділу фінансів, обліку, звітності та контролю Радехівської міської ради, Левіновської Оксани Іванівни – заступника начальника Радехівського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, Мулявка Руслани Євгенівни - начальника Радехівської ДПІ  ГУ ДПС у Львівській області, Зузака Миколи Романовича – директора Радехівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості, Кормелюка Олега Васильовича- нчальника сектору превенції патрульної поліції Радехівського відділення поліції Червоноградського відділу поліції ГУ у Львівській області.

Члени робочої групи заслухали шість суб’єктів господарювання, в яких відзначено низький рівень    декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території Радехіської ОТГ   які перебувають у "групі ризику".

Під час засідання кожного з підприємців було заслухано, проаналізовано причини та надано рекомендації по виправленню ситуації, що склалася. Також проінформовано та роз'яснено про необхідність встановлення для працівників заробітної плати з врахуванням кваліфікації та виконання робіт підвищеної складності.

Начальник Радехівської ДПІ Руслана Мулявка акцентувала увагу на основних напрямках роботи щодо наповнення місцевого бюджету, повноті і своєчасності сплати податків (зборів) та інших платежів до бюджету, погашення боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджетів задля вирішення проблемних питань регіону.

За результатами зустрічі прийнято рішення всім, докласти максимум зусиль щодо розширення бази оподаткування та пошуку додаткових  резервів надходжень податків та зборів, провести обстеження діяльності ряду суб’єктів господарювання, розташованих на території Радехівської міської об’єднаної територіальної