Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг для платників податків «Електронні сервіси ДПС»

опубліковано 07 травня 2021 о 11:07

Навіть під час дії карантинних обмежень діалог податківців міста Самбора з платниками податків продовжує відбуватися надзвичайно активно. Традиційно, кожен відвідувач має можливість отримати якісні індивідуальні усні консультації, як під час особистого спілкування з модератором Центру обслуговування платників, так і за телефонами  (236) 6-03-35.

Водночас, надсучасним є спілкування платників з податківцями дистанційно, в електронному вигляді. Самбірські податківці завжди готові надати практичну допомогу платникам податків у користуванні електронними сервісами ДПС та відповісти на питання податкової тематики.

Так, в приміщенні Центру обслуговування платників (далі — ЦОП) для всіх бажаючих податківці проводять практичні тренінги з платниками податків. Для зручності платників в приміщенні ЦОП обладнані комп'ютерниі місця з доступом до мережі Інтернет. Такі тренінги зазвичай проходять у форматі конструктивного діалогу: «питання — відповідь - демонстрація» та позитивного настрою.

 Податківці міста Самбора наголошують: електронний формат звітування – це легко та кожному по плечу! Саме тому діючи податкові сервіси і надалі будуть максимально вдосконалюватись з врахуванням потреб і побажань платників податків.