Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 700 адмінпослуг надано фахівцями Золочівської ДПІ

опубліковано 13 травня 2021 о 13:37

Про результати роботи Центру обслуговування платників Золочівської ДПІ ГУ ДПС у Льівській області проінформував начальник інспекції Роман Денис під час спілкування з представником газети «Наша українська справа». Зокрема, за чотири місяці поточного року  надано 699 адміністративних послуг, з них в  141 в електронній формі.

Платникам видано 500 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників; 56 відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків;  зареєстровано  43 реєстратора розрахункових операцій та 88 книг обліку розрахункових операцій.

Крім цього, працівниками інспекції зареєстровано 157 заяв на застосування  спрощеної системи оподаткування та надано 103 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Також в Центрі обслуговування платників надаються інші послуги, зокрема консультації з питань податкового законодавства, приймання звітності тощо.

Роман Денис зазначив, що для зручності платників на офіційному вебпорталі ДПС України функціонують безкоштовні електронні сервіси, зокрема, «Електронний кабінет платника».