Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Яворівської ДПІ провели тренінг для платників податків щодо використання електронних сервісів та застосування програмних РРО

опубліковано 09 червня 2021 о 16:40

Фахівці Яворівської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області провели тренінг для платників податків на тему «Електронні сервіси ДПС України, застосування програмних РРО суб’єктами господарювання».

Під час заходу начальник  ДПІ Петро Шот розповів присутнім про електронні сервіси ДПС, які забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрощують та скорочують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності.

Також посадовець пояснив, як отримати електронний цифровий підпис для його подальшого використання в Електронному кабінеті, як отримати довідку про доходи, не відвідуючи податкову, дізнатися про майнові податки та як сплатити їх онлайн, або як за допомогою електронних сервісів перевірити свого бізнес-партнера. Петро Шот наголосив платникам податків, що отримати інформацію в режимі реального часу про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, про результати обробки документів можна за допомогою електронного сервісу – «InfoTAX».

Крім того, під час заходу були розглянуті питання застосування програмних РРО, в яких випадках застосування РРО/ПРРО платниками є обов’язковим та як зареєструвати програмний РРО.