Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В центрі обслуговування платників Червоноградської ДПІ надано більше 2 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 07 липня 2021 о 10:34

Фахівці Центру обслуговування платників Червоноградської ДПІ протягом І півріччя 2021 року надали 2360 адміністративних послуг.

Серед запитуваних послуг: видача картки платників податків та внесення до паспорту громадянина України інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників податків - 1245; видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків - 207; надання витягу з реєстру платників єдиного податку та реєстрація платника єдиного податку - 630; реєстрація книг обліку розрахункових операцій - 102; реєстрація реєстратора розрахункових операцій - 36.

Нагадаємо, що у Центрі обслуговування платників Червоноградської ДПІ платники податків можуть отримати адміністративні послуги, подати звіти та документи вхідної кореспонденції, отримати консультації, навчитися роботі в Електронному кабінеті або використовувати електронні сервіси Державної податкової служби, відвідавши майстер-класи та практикуми.

Звертаємо увагу платників податків, що послуги в Центрі обслуговування платників  можна отримати і в онлайн-режимі, використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.