Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігор Лазорко відвідав Городоччину

опубліковано 09 липня 2021 о 15:40

Сьогодні відбулася зустріч заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка із представниками територіальних громад Городоччини.

У заході взяли участь начальник Городоцького відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Юрій Скварій, начальник Городоцького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Максим Козирєв, заступник начальника – начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ  Орест Мельник, начальник Мостиської ДПІ Василь Дутко, голова Великолюбінської ОТГ Йосип Фабрига, в.о. голови Комарнівської ОТГ Іван Вовк та голова Судововишнянської ОТГ Зеновій Фольтович.

Зустріч відбулась у рамках співпраці між податковою службою та органів місцевого самоврядування. Сторони обговорили подальший план дій та обмін інформацією, необхідної для системної та результативної роботи з наповнення бюджетів, пошуку додаткових резервів щодо кожного бюджетоформуючого місцевого податку, погашення існуючої податкової заборгованості. Учасники зустрічі розглянули актуальні питання податкового законодавства, визначили коло проблемних питань та шляхи їх вирішення.

Крім того, відбулася зустріч Ігоря Лазорка із керівниками підприємств територій обслуговування Городоцької, Мостиської та Яворівської державних податкових інспекцій  з питань декларування та сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. В ході заходу розглянуто актуальні питання щодо збільшення податкового навантаження з податку на прибуток та ПДВ, легалізації робочих місць, дотримання законодавства про працю та актуалізації електронних сервісів ДПС, які створені для зручності платників податків при спілкуванні з податковою службою.