Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Яворівській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області проведено навчальні практикуми-тренінги для платників податків з питань застосування програмного РРО

опубліковано 14 січня 2022 о 16:30

В Центрі обслуговування платників Яворівської державної податкової інспекції відбувалися навчальні практикум-тренінги для платників податків, які обрали проведення розрахунків при здійсненні господарської діяльності шляхом встановлення програмного забезпечення на гаджети.

Зареєструвати програмне РРО легко й швидко, у чому переконалися підприємці, які завантажили безкоштовне програмне рішення, розроблене ДПС України, на телефон з операційною системою Android. За участю старшого державного інспектора платники податків зареєстрували ПРРО у контролюючому органі через приватну частину Електронного кабінету та обговорили інтеграцію програмного РРО з платіжними терміналами. За допомогою смартфону зі встановленою программою ПРРО-каса відкрили зміну, сформували чеки та підсумковий звіт (Z-звіт), та кожний створений чек перевірили в Електронному кабінеті.

У ході навчань підприємці ознайомилися з електронними сервісами податкової служби та переліком їх функціональних можливостей.

Впровадження програмного РРО допоможе бізнесу зменшити витрати на придбання та обслуговування касової техніки, та захистить споживачів при придбанні продукції або послуг у суб єктів господарювання.

Платників закликали підписуватись на офіційну сторінку Facebook ДПС України fb.com/TaxUkraine, Телеграм – канал t.me/tax_gov_ua та YouTube-канал youtube.com/TaxUkraine, Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (http://zir.tax.gov.ua/).