Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Перемишлянській ДПІ надано понад 600 адміністративних послуг

опубліковано 27 червня 2022 о 15:25

Впродовж січня - травня 2022 року фахівцями Центру обслуговування платників Перемишлянської ДПІ надано платникам 666 адміністративних послуг, з них 120 в електронній формі. Про це зазначив начальник  податкової інспекції Ігор Дяків.

Зокрема, видано 540 карток платника податків про реєстраційний номер облікової картки з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, зареєстровано 68 книг обліку розрахункових операцій, 32 розрахункових книг та 10 реєстраторів розрахункових операцій.

З початку року майже всі підприємці, які здійснюють розрахункові операції, зобов’язані використовувати РРО/ ПРРО незалежно від обсягу отриманого доходу та видів діяльності. Виключення встановлено лише для платників єдиного податку 1 групи.

Ознайомитись з інформацією щодо застосування ПРРО, можна в банері «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/), який містить актуальну інформацію, включаючи посилання на нормативну базу, роз’яснення, відповіді на поширені запитання, покрокові відео інструкції.

Використовуйте можливості дистанційного зв’язку з податковою службою та користуйтесь електронними сервісами ДПС, зокрема Електронним кабінетом (https://cabinet.tax.gov.ua).