Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Городоччини роз’яснюють норми податкового законодавства в умовах дії воєнного стану

опубліковано 25 листопада 2022 о 10:00

Днями у Центрі обслуговування платників Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено із суб’єктами господарювання зустріч щодо  зміни у податковому законодавстві в умовах дії воєнного стану.

        Податківці звернули увагу на Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону №2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ, №2260, №2261 та ряд інших нормативних документів.  

         Окрім того,  акцентували увагу на повноту відображення готівкових операцій, недопущення росту цін на соціально значущі товари, забезпечення можливості проведення розрахунків з використанням електронних платіжних засобів.

          Також, нагадали про обов’язковість легалізації найманої праці, про забезпечення соціальних гарантій для працівників, у тому числі за рахунок виплати заробітної плати в розмірі не менше мінімального та підвищення рівня заробітної плати працівникам.

           Насамкінець зазначили, що кожен громадянин може допомогти державі на шляху до перемоги, якщо самовіддано буде робити те, що вміє найкраще. Однією з таких сфер є розвиток бізнесу і, звичайно, своєчасна та повна сплата податків.