Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Самбірській ДПІ з платниками податків щодо актуальних питань податкового законодавства

опубліковано 09 березня 2023 о 15:25

Нещодавно начальник Самбірської державної податкової інспекції Михайло Білий провів зустріч з платниками податків стосовно актуальних питань податкового законодавства.

Податківець повідомив, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році та зупинивсь на категоріях громадян у яких виникає обов’язок задекларувати свої доходи.

Михайло Білий наголосив, що у 2023 році платники податків, як підприємці так і громадяни зобов’язані сплачувати мінімальне податкове зобов’язання за минулий рік та зазначив, що громадянам суму мінімального податкового зобов’язання нараховуватиме податкова служба.   

Йшлося й про електронні сервіси ДПС України, легалізацію трудових відносин, сплату податку на нерухоме майно та земельного податку, погашення податкового боргу, застосування РРО/ПРРО.

Наприкінці зустрічі керівник звернув увагу присутніх, що на базі Головного управління ДПС у Львівській області (далі – ГУ ДПС) створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою lv.ikc@tax.gov.ua на яку платники податків можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.