Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Червоноградські податківці проводять тренінги з платниками податків

опубліковано 24 травня 2023 о 08:01

Фахівці Червоноградської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області постійно проводять навчальні тренінги з питань декларування доходів громадян та права на податкову знижку та роз’яснюють про нові правила заповнення «Призначення платежу» на сплату податків та зборів.

Старший державний інспектор відділу з надання адміністративних та інших послуг Червоноградської ДПІ Ольга Лазорик ознайомила учасників тренінгу з випадками, коли платник може скористатись таким правом та роз’яснила порядок заповнення декларації про майновий стан і доходи. Зокрема, зазначила, що використати право на нарахування податкової знижки можна лише за наслідками звітного податкового року. Таке право не продовжується та не переноситься на наступний рік, якщо громадянин не скористався своїм правом у встановлений строк. 

Також відвідувачам ЦОПу податківці надали кваліфіковану практичну допомогу у заповненні декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки в Електронному кабінеті платника.

Під час навчальних тренінгів фахівці ДПІ детально розповіли присутнім про роботу сервісу «Електронний кабінет», за допомогою якого можна подавати звітність та перевіряти стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО.

Учасники тренінгу мали можливість отримати кваліфіковані відповіді на всі запитання щодо новацій податкового законодавства та адміністрування податків.