Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Червоноградські податківці роз’яснюють платникам актуальні питання податкового законодавства

опубліковано 05 липня 2023 о 15:03

Фахівці Червоноградської ДПІ на щотижневих зустрічах з громадянами та підприємцями роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства та наголошують на перевагах використання Електронного кабінету.

Зокрема, під час останньої зустрічі червоноградські податківці розповіли присутнім про порядок подання декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки, зокрема умови її отримання та перелік необхідних документів. Водночас зауважили, що скористатись правом на податкову знижку за 2022 рік громадяни можуть до 31 грудня поточного року.

Крім того, обговорено питання легалізації найманої праці, застосування реєстраторів розрахункових операцій чи програмних РРО, зміни до заповнення реквізиту «Призначення платежу» в умовах міжнародного стандарту ISO 20022.

На завершення зустрічі фахівці ДПІ надали практичні рекомендації щодо подання платниками податків звітності в електронній формі, заповнення декларації про майновий стан та доходи за 2022 рік та повідомлення про об’єкти оподаткування за допомогою Електронного кабінету.