Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про надані Бориславською ДПІ ГУ ДПС у Львівській області адміністративні послуги за сім місяців 2023 року

опубліковано 14 серпня 2023 о 15:43

Бориславська ДПІ ГУ ДПС у Львівській областіі інформує, що за січень-липень 2023 року Центром  обслуговування платників опрацьовано 2831 звернень щодо надання адміністративних послуг.

Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Їх отримали 1226 фізичних осіб, надано 116 послуг з видачи відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Зареєстровано 22 платники податку на додану вартість, видано 15 витягів з реєстру платників податку на додану вартість, зареєстровано 68 книг обліку розрахункових операцій, 175 розрахункових книжок та 55 реєстраторів розрахункових операцій.

Крім того, за сім місяців  2023 року зареєстровано 546 платників єдиного податку, надано 362 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Видано 42 довідки про доходи фізичних осіб – підприємців.

Опрацьовано 7 звернень від фізичних осіб щодо підтвердження статусу податкового резидента України.

Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів під час військового стану, використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС.

Щоденно спеціалісти ДПІ надають консультації та практичну допомогу з питань формування звітності та роботи сервісу «Електронний кабінет платника» та інших сервісів.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»: 

https://t.me/infoTAXbot 

Підписуйтеся на канали інформування ДПС : 

https://t.me/tax_gov_ua            

facebook.com/TaxUkraine/ 

youtube.com/TaxUkraine