Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» в Старосамбірській ДПІ

опубліковано 14 серпня 2023 о 16:56

Днями за участі начальника Старосамбірської ДПІ  Віктора Дмитрука відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповів на питання стосовно новацій податкового законодавства.

Під час заходу платників цікавили питання щодо Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», що набув чинності 01 серпня 2023 року та Закону України від 06 травня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».

Нагадав, у ході телефонної розмови, що Законом України від 30 листопада 2021 року  № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» запроваджено мінімальне податкове зобов’язання. Звернув увагу про зміни до положень ПКУ в частині сплати МПЗ.