Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Червоноградська ДПІ провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо новацій податкового законодавства

опубліковано 15 вересня 2023 о 10:58

Нещодавно у Червоноградській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія». На актуальні запитання громадян відповідала заступник начальника відділу податкових сервісів Людмила Ткачук.   

В основному питання додзвонювачів стосувалися положень Законів України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».   

Податківець звернула увагу на особливості застосування РРО та платіжних терміналів при здійсненні готівкових розрахунків, зокрема платниками спрощеної системи оподаткування, ознайомила суб’єктів господарювання з перевагами використання програмних РРО, ведення товарного обліку тощо.  

Цікавилися громадяни й особливостями отримання податкової знижки, які терміни подання декларації для отримання податкової знижки, які категорії громадян можуть на неї претендувати та які документи потрібні.

На всі поставлені питання в ході «гарячої лінії» були надані кваліфіковані роз’яснення в межах чинного законодавства.